Dansk Kontor Innovation

Dansk kontor innovation er startet i 2014 af Stina Møller Nielsen. I 2018 blev Dansk kontor Innovation til Dansk Kontorinnovation ApS og Renè Kingo Juul Poulsen indtrådte, som medejer. 

I Dansk Kontor Innovation ApS passer vi på kloden. Vi arbejder bæredygtigt. Det gør vi ved at genbruge alt, hvad der kan genbruges. Når vi gør brugte kontormøbler rene, sker det med miljøvenlige produkter og vi anvender damp til desinfektion af blandt andet vores kontorstole.

Vi recycler og upcycler brugte kontormøbler, så de igen kan anvendes. Nogle møbler rengøres og sælges så igen. Nogle af vores kontorstole ombetrækkes, så de atter er pæne og funktionelle.

Nogle af vores møbler kombineres så de både er nye og brugte. Blandt andet vores hæve sænke borde med brugt stel og helt nye bordplader, som er danskproduceret. Her kan du selv vælge hvilken type, farve og udskæring du ønsker din bordplade i.

Vi designer og får produceret vores egne kontormøbler i smarte og anderledes look, vi samarbejder kun med danske firmaer, så vi hele tiden, ved hvad det er for materialer, der anvendes til fremstillingen af vores møbler..

Vi ønsker at skabe kontorløsninger, der sikre gode ergonomiske løsninger. Vi ønsker og tør samtidigt godt lege med farver og skabe anderledes løsninger. Vi opfinder det, der er brug for og vi sætter en ære i, at vores kunder selv kan vælge mål, form, farve og materiale på vores bordplader, reoler og andre designs.

Hos os skal kunderne ikke passe ind i en kasse. Her er det kassen, der kommer til at passe til kunden.

 

Vi har og vil fremadrettet have fokus på produkter til hjem, institutioner og kontorer. 

Stina Nielsen
Rene Kingo Juul Poulsen